fredag 21 oktober 2011

Man skall aldrig säga INTE!

För 2 veckor sedan pratade vi om munsår på jobbet, vet inte hur vi kom in på det men det gjorde vi iallafall. Jag säger att jag inte har haft det på länge, o gissa vad som dyker upp ett par dagar sedan, jo ett jätte munsår! :-(

Sa likadant härom dagen att jag inte har varit sjuk på hela året, fick ju bita i det sura äpplet redan nästa dag, då jag vaknade upp med kli i halsen, åker till jobbet och allt som dagen går känner jag mig sämre o sämre, fryser o skakar, nyser o fräser. Torsdagen var det bara o ringa o sjukanmäla sig. Är mycket bättre i dag fredag, men inte helt ok, orkar inte göra nått, blir kallsvettig så fort man rör sig, fräser ur hur mycket grönt snor som helst, hur mycket finns det igentligen, vart kommer det ifrån. ATCHOOOO!!!

Men hsr ändå goda nyheter att komma med också, min älskling skev på papper att han blir fast anställd fr.o.m 1 nov. Och min kollega ringde o sa att jag får fortsätta och jobba ett år till Jippie!! Håller vad jag lovat mig själv att inte besöka arbetsförmedlingen igen, men jag sa inte ordet INTE!

Hoppas nu på en trevlig helg!

Puss o kram vi syns på stan!

2 kommentarer:

Jouline sa...

Inte kul att vara sjuk!
Grattis till er båda två, det är ni väl värda... Själv skall jag jobba imorgon och hela nästa vecka... Jippie.. Ha en bra helg syster!

Lisa sa...

Tjena! Lisa här :-) Hoppas du kryar på dig! Själv har jag varit otroligt förkyld i över en vecka! Nu står det klart att det blir flytt till Lilla Edet den 1.e December så vi syns nog på "stan" kram