söndag 24 maj 2009

Fika Fika Fika!
Ja mycket fika har det blivit. Tillbringade lördagen på en ö vid västkusten där min mamma bor. Blev lite fika, sen lite shopping sen fika hos min syster som också bor på den vackra ön. Handbromsen på bilen tog inte riktigt o dundrade rakt in i en BMW som stog framför, pinsamt, men både bilarna klara sig utan några märken. Sen tillbax till mamma som hade fixat grillad kyckling med en otroligt god sås till, kan avslöja att såsen innehöll jordnötsmör, mums fillebabba! Sen hem såg på film, åt mera gottit. Så min måbra vecka har nog inte varit så bra eftersom jag avslutade den med så mycket onyttigt men men.


Så idag söndag innebar det en dans med dammsugaren, tvättmasikinen o spisen. Bäddat rent i alla sängar, skall bli så skönt att lägga sig, kommer att somna som tre söta små grisar hehe. Badat o klippt Y, hon blir en helt ny liten flicka när hennes stora blå ögon kommer fram.


Nästa vecka som kommer blir det mer måbra mat, jobb o utveckllingssamtal, och förhoppningsvis avslutar vi den med en fika med L eller blir det en drink!


Ta hand om er! På återseende! :-)

1 kommentar:

jennie sa...

men du har haft en fin må bra helg, man kan äta gott bara man inte gör det för ofta och mycket då är det nog inte så farligt.. J visst är T en fin Ö hehe