måndag 7 december 2009

Vård av hund

Ja varje måndag har jag bestämt att Milou får sig en ordentlig genomgång av päls, öron, ögon och klor. Behöver även rycka håret i öronen, och ikväll blir det öronsköljning eftersom han har börjat klia sig igen, han e som mig problem med öronen.

Ja och så till helgen, lördagen bjöd på Julbord och grottmannen. Men först en sväng till mormor med Y. sen bar det hem igen för att duscha och göra iordning sig, och som vanligt har man inget att ta på sig...men det fick bli som det blev, svarta byxor, svart topp o en stickad vit tröja. Sen en fördrink hos H o M i form av glögg. Promenad ner till folketshus för att avnjuta av julbordet som blev en stor besvikelse, det fanns ju knappt något, sen var nästan alla faten tomma. Och vart var julknäcken o skumtomtarna! Jaja sen kom ju grottmannen, en kille som hette Robert (skådis) skitduktig o skitrolig, tror att vi skrattade i tre timmar i streck. Jag kan varmt rekomendera han om ni hittar han någon ställe, gå dit o lyssna o skratta.
Sen blev det söndag o det betyder 40-års kalas, smörgåstårta, glögg, bulle kaffe, mums! blev riktigt lyckat. På kvällen innan ringde en arbetskamrat till D för att tala om att dom kommer 15 st från jobbet o hälsar på. Jag fick nog en hjärtattack, men dom vara bara 2 som tur var, hade samlat ihop lite pengar så han fick ett presentkort på biltema o tre 200g chokladkakor, min man gillar mjölkchoklad, bara så ni vet. Vid 6 var allt över o vi hade hunnit städa undan i köket, kunde sätta sig i lugn o ro i soffan med aladinasken i knät. :-)

Idag var det dagis för Y del, o jag o D for iväg till gymmet, duktiga vi! En halvtimma på gymmet en halvtimma på wiibrädan, snoozade jag sedan sött i soffan. Sen lite överbliven smörgåstårta, sen dax för dagis igen. Lagat mat, stuvade makaroner o köttbullar, gör ingen meny denna vecka, får ta av det som finns i frysen.

Så vad händer i veckan då, ja på torsdag e det julbord på jobbet, fredag luciafirande på jobbet, har inte bestämt mig en om jag och Y skall åka dit, e ju så fint med lucia men men jag får se. Måste nån dag ta mig till arbetsförmedlingen för att uppdatera om vlka jobb jag har sökt o så. På lördag e det kalas för lilla syster som fyller 20. Ja det var väll allt. O alla ni som är inne på min sida måste kommentera mera, snälla! :-)

Ta på er något varmt för snart blir det kallt.