fredag 2 april 2010

De tre kusinerna samlade!


Hahaha kul att jag lyckades skrämma någon. Eller varför skulle det vara så farligt lite roligt om alla syskon får samma år hehe, men så e ju inte fallet självklart. Blev ju själv lurad så jag ville ge igen...

Idag har det blivit många turer med bilen först för att hämta upp Yessie som har varit några dagar hos mormor. Sen äntligen ett besök hos Syster o Daniel för att se deras fina Stephanie, som på söndag e 2 veckor. Nu efter mycket om o men e dom hemma glada o trötta. Så fin lilltjejen och en kopia av Daniel. Sen iväg till affär o handla mat, skall göra en kycklingsallad att ha med till mormor imorgon till påskbuffén. Pizza fick det bli idag eftersom allt blev så sent o kocken strejka!

Äntligen hemma, har stekt bacon o kyckling som skall vara till salladen, så imorgon e det bara att röra ihop allt. Målat påskteckningar med Yessie o varit ute med hunden, vi blev blöta.

Så imorgon är det Påskafton, måste säga att det e nog min favorit högtid, våren, alla färger, doften, alla påskkärringar, alla glada barn som får äta godis tills dom spyr. Själv skall jag låta bli helt o hållet hade jag tänkt, nu skall jag erkänna direkt att jag har misslyckas eftersom jag stoppade i mig några bitar i bilen på väg ifrån Jessica. Behövde få upp blodsockernivån. Så jag behöver gå runt med bananer i fickorna. Så till jul önskar jag mig ett sånt där bananskydd, helst lila :-) Firar då alltså påsken hos mormor i år *mysigt* ästan alla kommer...

På söndag, påskdagenkommer pappa o hälsar på. Hoppas på bra väder nu som man kan gå ut o kratta i trädgården, klippa ner vissna perenner osv.

Så ha nu en riktigt härlig påsk!

GLAD PÅSK!

1 kommentar:

Anne sa...

Vilka härligt fina bilder du har på din blogg! har kikat runt lite på din sida och det är alltid roligt att läsa andras bloggar.
Tack för din kommentar och en riktigt GLAD PÅSK till dig också!