fredag 9 april 2010

När vänder det!?

Sitter här o funderar o funderar....kanske borde gå o lägga mig, nä kan inte sova ändå. Har haft så svårt att sova på den sista tide. Ligger mest o tittar i taket...

Idag har jag inte gjort något att anmärka på. Yessie har flyttat in i hennes barbiehus:-) Käkat ärtsoppa o tjockpannkaka. Drukit kaffe med mor o Ove.

Snart börjar arbetsllivet igen, eller semestern rent ut sagt, blir bara stressad av att gå här hemma, något slags lugn kommer över mig när jag börjar jobba. Men jobbet försvinner sakta men säkert, försvinner månad för månad, när skall det vända, när skall jag få ett heltidsjobb, när skall jag vinna de där 200 miljoner kronerna eller jag hade nöjt mig med runt 50 000 för då hade jag gått den där grunutbildningen till florist som jag såå gärna vill. Just nu känns det som man lever på andras villkor, det skall kännas bra för alla andra innan man kan fråga Jonna hur hon egentligen mår, men vänta med det, huvudsaken e att du själv mår bra.

Den här månaden blir det kämpigt pengarna tar slut innandom kommer in på kontot, o jag som har sånna planer. Våran docka fyller 6 den 21 april. Skall på baseballs den 25, ville ju ha lite nya kläder på mig framförallt ett par nya skor, men ack nej allt får vänta. Såg även i min almenacka att jag skall till tandhygenisten i slutet av månaden, bite me säger jag då, det kan ni glömma!!!

Men nån gång vänder väll det, men skulle vilja att det gör det nu. Jag klara ju mig det e ju inte så att man håller på att dö. E ju fullt frisk, har kläder i garderoben, åhh skor har jag, hehe! Rensade garderoben på ytterkläder o skor härom dagen ohhh joo jag har skor o dom går i ett tema nämligen SVART haha! Det e ju tur att man inte växer mer så man växer ur skor o sånt o sliter på dom gör jag inte speciellt mycket. Då e det värre med Yessie till henne måste man ju köpa nytt varje vår o höst. Och nu har hon vuxit ur hennes röda tunna vårjacka och hennes vårskor har jag lämnat till insamlingen för länge sen. Men kvinna som jag e gillar kläder o skor så vill man köpa sig något nytt några gånger om året :-) Det e ju inte som karlar som går i samma tröja som visar sig vara 15 år, ett par skor som e sådär 10 år, vad e det för kvalite på grejorna nu för tiden, håller ju inte för nått. Slänger saker ismyg för han har ändå ngen koll på vad han har.

Oj nu blev det mycket skrivet om mycket värdelöst vetande, men kände bara för att skriva avmig, så nu har jag gjort det och förhoppningsvis somnar jag gott!

Sov gott!