lördag 28 februari 2009

Varning för utslag!


Nä tänker inte sättain några bilder på min kropp, tror ni e för känslia på det här stället, men fick höra att med dom symtomen jag har plus utslagen kan det mycket väl vara scharlakansfeber. Så jag har lugnat ner mig, för man kan inte göra mycket mer åt det. Bara vänta på att det skall gå över. Tänler iallafall dansa linedance imorgon, så det så!

Ooh tittade på lets dance så klart igår, fast att brolle var med på så skall det låta hehe! Men jag gillar fortfarande Laila, men skulle inte bli helt besviken om morgan tar hem hela skiten, han själv skulle bli grymt överaskad. O Niklas Jive var ju grym med, han fick ju tårar i ögonen när juryn berömde honom fastän han dansade fel. Skönt att Elisabet åkte ur, slipper jag oroa mig för brutna lårbenshalsar o liknade saker.

Så vad händer i dag, tänkte ta med mig Yessie ut på en promenix i det vackra vädret. Dennis jobbar idag så han har bilen, annars hade jag nog tagit den lat som jag e hehe! Jo vi skall till lokala bygghandeln o köpa maskeringstejp, för det sista pillet med latexfog i köket. Sen så händer väll det inte så mycket mer idag. Blir mycket hemmapyssel idag...

1 kommentar:

Jouline sa...

Du stavar som en kratta syrran!! Hehe ha de bäst!!