måndag 27 april 2009

Oj!
Nu var det allt ett tag sedan man skrev, men som sagt så hinner man inte mycket mer än att jobba, komma hem laga mat, umgås med familjen typ en timma eller vad det blir sen sova. "Sikket" liv man har skaffat sig men sån e vardagen. Man orkar inte mycket mer heller för den delen, o när helgen kommer så har man tusen saker man vill hinna med, kan vara glad om man hinner två saker.
Jo vår lilla tjej har fyllt fem år, vi firade henne i lördags ute på altanen, fint väder, grillad korv o prinsesstårta. Massa fina presenter vad mer kan ett barn önska! :-)
Min Jullan min lillasyster har slutat RÖKA! HÖR ni DET, HON HAR SLUTAT RÖKA, blev chockad när hon berättade det i lördags, hon hade tydligen skrivit det på sin blogg men vem hinner läsa den. Då var inte min rökampanj helt förjäves om det nnu var den hon nappa på, men BRA e det iallafall. Tänker fortsätta, för det finns fler där ute som skall sluta. RÖKNING DÖDAR HÖR NI DET!!!
Ja vad händer här i veckan då mer en jobb jobb jobb, skall träffa Lena på torsdag o prata lite skvaller, om hon nu inte äter en dålig räkmacka till hehe, får vi inte hoppas. Min lillebror fyller år i morgon GRATTIS JOPPE! På fredag e man ledig, hoppas på fint väder så man kan greja lite i trädgården så att det syns att det e en trädgårdsarbetare som bor där o inte en bohe´m. På lördag e det Linedancefest, knutkalas skall bli trevligt, sen på söndag e det sista linedance innan sommaren, dansar vidare såklart till hösten, har helt klart fastnat för det här. Ja det var la allr för den här gången, får se när jag återkommer, men det blir inom en snar framtid kan jag lova!
Ta hand om er, lev livet, bojkotta tråkig vardag!

1 kommentar:

jennie sa...

grattis yessie. stora tjejen nu!!