fredag 27 mars 2009

Tänt va de här!


Jaha så kom det mer snö, det e bara att tacka o bocka! NOT fy fan nu räcker väl det ändå, mina stackars lökar, dom såg ljuset har stuckit upp deras små söta huvuden precis övanför jordytan o tänker o vad skönt, nu skall jag bara växa o växa, o vad kommer om inte ett helt täcke av snö o lägger sig tungt över dom. Kämpa på mina små rackare!

Så då var det fredag idag då, o första April närmar sig med stormsteg, skall ju börja jobba då, o det finns delade meningar om det, kommer inte alls att vara samma goa gäng som vi har varit, en del försvinner, för dom har lagt om anställningarna, några säsongare har fått heltidstjänst vilket e bra för dom men jag då, sen var det ju någon som jag har lite funderingar över hur det kunde komma sig, men det skall jag allt fundera ut när jag börjar, lite nyfiken får man vara, o lite skvaller blir det tro mig! Åhh jag kommer att sakna min Lena, hoppas hon inte får något annat jobb så hon kan komma o jobba tre månader iallafall så jag får lite kul, missförstå mig inte nu Lena men vi hade jävligt roligt förra säsongen.

Idag efter att mäklaren har varit här o värderat vårat hus så åker vi o inhandlar lite gott till helgen. Skall ha lite mysigt här på lördag, tänkte sitta o spela lite spel o dricka o äta lite gott, tända lite ljus, och inte förbruka någon el. Glöm inte att släcka lamporna imorgon! *klick*


Och ett litet citat från min dotter, när hon inte fick någon kaka igår: Mamma får inte jag någon kaka så slår jag dig i bakhuvudet! (vad har hon fått det ifrån) Jag kunde ju inte göra annat än skratta. :-)

Inga kommentarer: