onsdag 11 mars 2009

Vårkänslor i hela kroppen!


Jo det har jag,vårkänslor alltså, skönt, solen lyste så fint i morse o fåglarna kvittrade när jag öppnade dörren. Började plantera om min orkideer, vad kan bli mer vår än att plantera om sina växter, skall åka till växthuset sedan o köpa llite mer blomjord, se om jag hittar något annat fint. Tittade lite runt i trädgården igår, o lökarna håller på att komma upp, antar att det e påskliljorna som vill se dagens ljus, har satt så mycket lökar så jag vet inte vad det e för något, så det blir en stor överraskning när dom kommer upp, får ta lite bilder sen i trädgården.

Ja min arbetsledare ringde mig i måndags halvtimman efter att jag hade suttit i telefonkö på arbetsförmedlingens kundtjänst, typiskt! Jonna skall du inte ha jobbet, va sa jag, jag har inte hört något ju, skall jag gissa att jag har fått jobbet då eller, nä men du har ju blivit erbjuden en 7-månaderstjänst, jaha ok, jo det e klart att jag vill ha det! Har ju inte fått något annat erbjudande så det e klart att man vill ha det, men skumt att dom glömmer att skicka lappen, eller varför inte ringa tänker jag, sparar på en massa papper. Hittade igår pappret från kyrkan i pappersinsamlingen, hmm undra om jag har slängt det, eller så har min duktige man slängt det med reklamen. Jaja tur att hon ringde, så dom inte trodde att jag inte ville ha det.

Så nu håller jag verkligen tummarna för vårat företag att vi skall lyckas, känns nästan så, min duktige kollega var ute på jobb igår, hon e bra hon! Har bestämt oss för namnet JoLs Trädgårdstjänst, vad tycks?

Nu tog det stopp i tankeverksamheten, men det blir mer en annan dag, nu skall jag ta mig en kopp kaffe!

1 kommentar:

jennie sa...

ja det har verkligen varit vår idag synd att man inte kommer sig ut.. snyggt namn blir nog bra, har ni hemsida?