måndag 19 januari 2009

Hej o Hopp!

Längtar till våren!

Ja så var det måndag igen, ja det skriver jag nog varje måndag, fast jag gillar måndag finns ingen anledning att mobba måndagen, den kan ha många intressanta händelser.


Så vad har man gjort i helgen, Lördagen var ju som de flesta lördagar, gå till affären o köpa godis, så blir Yessie nöjd, hon längtar verkligen till lördagar hon, de e bra att man håller på intaget av sötsaker till en dag iveckan, så blir det extra gott den dagen. Man tröttnar så fort annars. Och så får man tänka på tänderna såklart!:-) Svinkallt var det iallafall, blåste ju storm plus att det kändes som man var förlamad i ansiktet, hakan hängde inte med när man pratade, så stelfrusen var jag. På söndagen var vi bjudna på middag hemma hos min mamma, det serverades Turkey, gottit var det, hon brukar bjuda på det vid jultider, men eftersom dom var i Egypten då så blev det lite efter, men vad gör det, roligt när man håller på traditioner. Så planera jag o mina systrar en resa, det hade faktiskt varit roligt, åka till Tyskland, till en kupol där det finns en riktig strand, med hav, spa o en massa annat, hoppas det blir av inom tio år iallafall.


Idag skall vi till ikea o beställa kök jippie, roligt, satt med planeringen, o mätte o mätte, o fixade o dornade, blev färdig vid halv tio.


Till sist vill jag lägga in en lite rekommendation om en sida jag tycker alla borde gå in o läsa på, en sida som e både fantastisk o sorglig, handlar om Sabina, hennes familj alla prövningar dom har gått igenom, hoppas det e ok, det e redan många som har varit inne o läst.

Tassa in här mittlivsabina74.blogspot.com


1 kommentar:

sabinas kamp sa...

Tack för omtanken!

Kramiz sabina