onsdag 14 januari 2009

Vänner

Här ligger han min feta katt!

Har kommit på att jag och min man inte har några gemensamma vänner, förutom mina syskon o deras repektive, men det tycker inte jag man kan kalla vänner, man träffas typ på kalas. Men riktiga vänner, mina vänner umgås aldrig min man (min man skall jag väl inte behöva säga heller, börjar bli tjatigt) vi kallar han för Dennis , han umgår aldrig med dom, och hans vänner tja det e ju jobbarkompisar o några andra som han typ umgicks med när han var singel, dom gick äna upp i rök. Jag har ju kompisar, men dom ringer man aldrig för att bjuda hem på nyårsafton eller när man fyller nu för tiden, varför inte då tro?! E man rädd för något eller. Saknar det där med att sitta och tjöta äta en middag o dela på en flaska vin, det händer aldrig. Dennis dricker inte vin heller för den delen, tråkigt. Jag sa till han att de e något du får lära dig, så kan vi åka på vinresor hehe :-).


Igår såg jag något vidrigt på tv:n, det var på tv 4 Doctors tror jag det hette, ja det var ju läkare som hade någon slags talkshow, så fick pupliken ställa frågor, berättade om olika problem. Sen var det några som fick komma dit o få hjälp med sina problem. Det var en kvinna, hon hade alltid blivit retad för sina tjocka kinder, man fick se olika kort på när hon var lite, dom kallade henne för hamstern osv. Bilderna när hon var lite förstår jag att hon misstyckte, men nu idag när man fick se henne så var det inget jag skulle reagerat på, hela hon var lite yppig kan man kalla det, inte tjock, men kurvig. Jo så iallafall så gjorde dom ett snitt på insidan av hennes kind, plockade ut en fettsamling som man fick ut i ett enda stycke, såg ut som en liten hjärna, o sen sydde de ihop igen. Tadahhh hö såg ingen skillnad, och det kostade runt 30000, hahaha. MAn skulle inte jämföra det med en fettsugning, för den här fettsamlingen som plockades bort kommer aldrig tillbax, vilket fettet gör efter att man har gjort en fettsugning. Fettet i kinderna och i ansiktet e det sista som skulle gå bort, och då får man verkligen svälta sig sa dom. Jaja onödigt men huvudsaken var att hon blev nöjd och fick bättre självförtroende.


En annan äcklig sak som jag såg senare på kvällen, tror att det var på fyran det med, handlade om att pierca sig, och hänga sig, ja det låter mysko och det var det med, man hängde sig i sitt eget skin i krokar och lyftes upp, man kunde hänga i träd o i liftar. Dom som gjorde det fick någon slags endorfinkänsla, alltså mer endorfin i kroppen, kunde jämföras med knark sa dom. Konstigt folk det finns. Jag vågade knappt titta, jag som inte ens tål att se folk ta sprutor på tv:n. Det var lite magstark för mig.


Ser att min besöksräknare ökar o ökar skoj att det finns någon som läser, trodde inte jag. Men forsätt med det :-)


Snart skall jag iväg o fika med Lena, vi skall snacka buisness (stavas det så tro).

1 kommentar:

jennie82 sa...

gud va tjock han är din katt hehe skämt å sido, så är det för oss med har inte heller några gemensamma kompisar direkt, vissa kan man ju inte umgås med alls, vi har dåligt med barnvakter med,,, du får komma hit till mig och se hur vi bor,, kram ha en trevlig fika!